Trampolinpark Ishøj

Trampolin Ishøj

I vores spritnye trampolinpark i Ishøj tilbyder vi massevis af forskellige forlystelser – faktisk flere forskellige forlystelser end du finder i nogen anden trampolinpark i Danmark. Fx. kan du opleve Danmarkspremieren ValoArena, som er verdens første mixed reality-spil for op til 6 spillere. Se vores mange forskellige forlystelser nedenfor.

Gæster skal være fyldt 3 år i trampolinparken

TRAMPOLINPARK

VALO JUMP

Prisvindende interaktiv attraktion, hvor vi kombinerer trampoliner med computerspil. Du “hopper” så at sige ind i et computerspil og navigerer rundt i spillet igennem dine hop på trampolinen. Vanvittigt sjovt – Ready. Set. GO!!!

VALO ARENA – Danmarkspremiere!

Verdens første mixed reality-spil for op til 6 spillere. En fantastisk sjov spilarena, der kombinerer videospil, fællesskab og fysisk bevægelse. Du oplever at være “inde i et computerspil” sammen med dine venner!

PERFORMANCE TRAMPOLINES

Specieldesignede performance trampoliner med ekstra springevne giver adrenalinkick og mulighed for at løbe lodret op ad  “THE WALL”, eller hoppe hele vejen op på toppen af  platformen i 2,5 meters højde.

ACTIVITY FOAM PIT

4 sjove udfordringer for din balancevene og tålmodighed! Kan du besejre Ladder Challenge, Slack Line eller Roller? Eller vælte dine kammerater ned i skummet fra Battle Beam før de vælter dig?

Ninja Warrior

NINJA WARRIOR

Kender du Ninja Warrior fra TV? Nu har du chancen for selv at prøve kræfter i Airtrix egen to etagers udgave af de kendte ninja warrior baner med både klatrevæg op og rutsjebane ned. Hvem kommer hurtigst igennem?

Trapez Airbag

AIRBAG TRAPEZ

Gå op i toppen af platformen, sving dig i trapez´en, slip grebet og flyv igennem luften – evt. med en salto – før du lander blødt i den enorme airbag. DET er sjovt!!!

Airbag tower

AIRBAG TOWER

Kast dig ud fra ét af de to springtårne i forskellig højder, og land blødt i en kæmpe airbag. Det er sjovt for alle – med eller uden en salto på vejen ned!

Freestyle Zone

FREESTYLE ZONE

Massevis af sammenhængende trampoliner med allerbedste springevne i forskellige størrelser, med forskellige jump platforme m.m.

WIPEOUT

Hurtighed møder udholdenhed – hvem står tilbage til sidst?

Aeroball

AEROBALL

Angrib og forsvar på samme tid med bolde og trampoliner!!

DODGEBALL

Tag et klassisk spil høvdingebold på en helt ny måde med trampoliner under fødderne. Hvem udfordrer først vennerne og bliver dodgeball champ?

Cardio Wall

CARDIO WALL

Trampoliner møder reaktionstid møder koordinering! Hvor hurtig er du på benene, med hænderne og i hovedet? Kæmp mod dig selv eller mod en ven!

BASKETBALL

Her får du ekstra bounce til et perfekt slamdunk på vores trampolin basketbaner.

Trampolinpark

FLIP LANE

Flikflak aaaaaaall the way på laaaang trampolin…

Kæmpetrampolin

SUPER TRAMP

Hop ekstra højt og kraftfuldt i vores ekstrastore kæmpetrampolin!!

Airbag trampolines

AIRBAG TRAMPOLINES

Tag afsæt i én af de 3 forskellige trampoliner, og land blødt i en kæmpe airbag. Det er sjovt for alle – med eller uden en salto på vejen ned!