Teambuilding

Teambuilding

Ryst jer sammen!

Teambuilding skal være sjovt og aktivt. Og så skal det kunne ryste mennesker sammen – uanset om det er en ny gruppe der skal lære hinanden at kende, eller gamle kendinge der skal bindes endnu tættere sammen.

I Airtrix har vi de perfekte rammer til en forrygende ryste-sammen-dag med massevis af aktiviteter og indbygget grine-garanti. Og så er det oven i købet til overkommelige priser.

Vi kan håndtere alle former og størrelser af grupper og skræddersyer gerne jeres ryste-sammen-udflugt efter jeres specifikke ønsker. Ring eller skriv en mail til os, så finder vi på noget sjovt der passer til lige præcis jeres gruppe.

3148 6169
nordhavn@airtrix.dk

3-Kamp, 5- kamp eller…

Uanset om I har lyst til at klatre, hoppe eller begge dele, har vi mange muligheder for sjov, fysisk teambuilding. I kan konkurrere i teams eller individuelt med vores 3- og 5 kamp, eller I kan lade konkurrence være konkurrence og bare have det vildt sjovt og afslappet. Og alder kender heller ikke nogle grænser hos os.

Og er I rigtigt mange, booker I bare hele Airtrix.

HUSK sportsligt tøj og evt. et par sneaker hvis der også skal klatres. Skridsikre AirSocks er inkluderet i prisen til trampolinparken når der bestilles Teambuilding.