Trampolinpark

Trampolinpark

AIRTRIX´gigantiske trampolinpark byder på tusindvis af kvadratmeter med et væld af forskellige områder til adrenalinpumpende fysisk udfoldelse, der med garanti også vil træne grinemusklerne. Se et udpluk af vores mange forskellige attraktioner nedenfor.
Al aktivitet og ophold i AirTrix foregår på eget ansvar – læs mere.
Valo Jump

VALOJUMP

NYHED!! ValoJump er en prisvindende fuldautomatisk digital attraktion, hvor vi kombinerer trampoliner med computerspil. Du “hopper” så at sige ind i et computerspil og navigerer rundt i spillet igennem dine hop på trampolinen. Det er vanvittigt sjovt og et verdensomspændende kæmpehit i de bedste action parker. Ready. Set. GO!!!

FREESTYLE ZONE

Massevis af sammenhængende trampoliner med allerbedste springevne i forskellige størrelser. Du finder både vandrette og lodrette trampoliner, jump platforme, flip lanes m.m.

PERFORMANCE TRAMPOLINES

Specieldesignede performance trampoliner med ekstra springevne giver adrenalinkick og mulighed for at løbe lodret op ad  “THE WALL”, eller hoppe hele vejen op på toppen af  platformen i 2,5 meters højde.

NINJA WARRIOR

Kender du Ninja Warrior fra TV? Nu har du chancen for selv at prøve kræfter i Airtrix egen udgave af de kendte ninja warrior baner fra alverdens TV-skærme. Hvem kommer hurtigst igennem?

ACTIVITY FOAM PIT

Masser af udfordringer for din balancevene og tålmodighed! Kan du holde dig oppe på Ladder Challenger eller Slack Line? Kan du vælte dine kammerater ned fra Battle Beam før de vælter dig? 8 fantastiske udfordringer venter…

AIRBAG DIVE & LAUNCH

Tag afsæt i én af trampolinerne og eller kast dig ud fra tårnet og land blødt i en kæmpe airbag. Det er sjovt for alle – med eller uden en salto på vejen ned!

AIRBAG TRAPEZ

Gå op i toppen af platformen, sving dig i trapez´en, slip grebet og flyv igennem luften – evt. med en salto – før du lander blødt i den enorme airbag. DET er sjovt!!!

INTERACTIVE WALLS

Trampoliner møder reaktionstid møder koordinering! Hvor hurtig er du på benene, med hænderne og i hovedet? Kæmp mod dig selv eller mod en ven!

DODGEBALL

Tag et klassisk spil høvdingebold på en helt ny måde med trampoliner under fødderne. Hvem udfordrer først vennerne og bliver dodgeball champ?

BASKETBALL

Her får du ekstra bounce til et perfekt slamdunk på vores trampolin basketbaner.

TRAVERSE WALL

Klatring på tid – slå din egen bedste tid eller vær hurtigere end dine venner i two-player.

WIPEOUT

Hurtighed møder udholdenhed – hvem står tilbage til sidst?

AEROBALL

Angrib og forsvar på samme tid med bolde og trampoliner!!

PENALTY SHOOTOUT

Kan trampolinen gøre dig til Kasper Schmeichel?

Trampolinpark

FLIP LANES

Flikflak aaaaaaall the way…