AirNinja

AirNinja

NYHED!!
AirNinja TEAM er trampolinundervisning for begyndere eller øvede. Vi har både et hold til dig der vil lære din første salto, og til dig der vil udbygge og finjusterer dine allerede vilde skills som dobbelt salto, forlæns salto, sideflips, front-out m.m. Begge hold indeholder 4 forrygende undervisningstimer inkl. ét par skridsikre AirSocks (AirSocks udleveres til første AirNinja, husk at medbringe dem til de efterfølgende 3 sessioner). 

Der starter et nyt hold hver måned. Man er meget velkommen til at melde sig til efterfølgende hold. Deltagere skal være fyldt 8 år. Vi har 2 hold med forskellige niveauer, begynder og øvet:

AirNinja TEAM BEGYNDER FRA 8 ÅR
Dette hold er målrettet dig som er nybegynder og gerne vil lære trampolin-tricks. På vores begynderhold lære du grundlæggende teknikker til trampolinspring. Du vil blive guidet sikkert gennem grundøvelser og sikre landinger, så du efterhånden kan lære de alle de seje tricks på trampolinerne og evt. senere avancere til ØVET holdet. I Airtrix går vi op i sammenhold, og at alle elever føler sig godt tilpas og også bidrager til en positiv holdånd – vi skal have det sjovt mens vi lærer :-).
Onsdage kl. 16.30 – 18.00

AirNinja TEAM ØVET FRA 8 ÅR
Dette hold er målrettet dig som allerede har opnået et vist niveau på trampoliner. Du har allerede styr på forlæns salto og/eller har tidligere har gået på TEAM Begynder og er nu klar til flere udfordringer. Vi benytter også i højere grad performance trampolinerne på ØVET holdet. I Airtrix går vi op i sammenhold, og at alle elever føler sig godt tilpas og også bidrager til en positiv holdånd – vi skal have det sjovt mens vi lærer :-).
Onsdage kl. 18.00 – 19.30

DATOER & PRISER
Januar 8/1, 15/1, 22/1, 29/1 Kr. 399,-

Februar 5/2, 19/2 & 26/2 Kr. 299,-
Marts
4/3, 11/3, 18/3 & 25/3 Kr. 399,-

KLASSISK AirNinja
AirNinja
FUN 
er for dig som gerne vil gå til en sjov og anderledes motionsform! Dette er vores klassiske AirNinja, som vi har afholdt siden vi åbnede.

AirNinja FUN foregår torsdage i Airtrix Trampolinpark, hvor vores topmotiverede personale guider kommende trampolin-ninjaer. Du får 4 forrygende aktivitets-sessioner for kun kr. 399,- inkl. ét par skridsikre AirSocks (AirSocks udleveres til første AirNinja FUN, husk at medbringe dem til de efterfølgende 3 sessioner).

Man kan deltage uanset ens niveau på en trampolin, det vigtigste er at du er glad for at være bevæge dig, have det sjovt, og kan lide at bidrage til en god holdånd. AirNinja FUN er således ikke målrettet træning i trampolinspring, men en aktivitet med masser af sjov, bevægelse, motion og nye kammerater! I løbet af første træning hver måned, deles holdene dog op efter niveau, så alle deltagere for det maximale ud af AirNinja FUN. Vi har hold til 2 forskellige aldersgrupper:

AirNinja FUN aldersgruppe 6-9 år
Torsdag kl. 16.30 – 18.00

AirNinja FUN aldersgruppe 10-14 år
Torsdag kl. 18.00 – 19.30

DATOER & PRISER
Januar 9/1, 16/1, 23/1, 30/1 Kr. 399,-
Februar 6/2, 20/2 & 27/2 Kr. 299,-
Marts
5/3, 12/3, 19/3 & 26/3 Kr. 399,-

Sådan tilmelder du dig til TEAM eller FUN:
Send en mail til nordhavn@airtrix.dk med:

  • Deltagerens navn
  • Deltagerens alder
  • Hvilket hold deltageren ønsker at gå på.

Derefter modtager du en mail med informationer.

Info

  • Ankom 10 minutter før start.
  • Alle deltagere skal se AIRTRIX´ sikkerhedsvideo og følge AIRTRIX´ sikkerhedsregler.
  • Kan ikke købes delvist, der skal købes til én måned ad gangen. Man er meget velkommen til at melde sig til efterfølgende hold.
  • Ikke refundérbart