AirNinja

AirNinja

AirNinja TEAM FRA 8 ÅR er trampolinundervisning for både begyndere og øvede. Her kan du enten lære din allerførste salto, eller udbygge og finjusterer dine allerede vilde skills som dobbelt salto, forlæns salto, sideflips, front-out m.m. Vores uddannede instruktører guider dig sikkert igennem din udvikling uanset niveau. I løbet af første træning hver måned, deles holdene dog op efter niveau, så alle deltagere for det maximale ud af AirNinja TEAM.  

I Airtrix går vi op i sammenhold, og at alle elever føler sig godt tilpas og også bidrager til en positiv holdånd – vi skal have det sjovt mens vi lærer :-).

Du får 4 forrygende undervisningstimer inkl. ét par skridsikre AirSocks (AirSocks udleveres til første AirNinja, husk at medbringe dem til de efterfølgende 3 sessioner). 

Der starter et nyt hold hver måned. Man er meget velkommen til at melde sig til efterfølgende hold. Deltagere skal være fyldt 8 år. 

AirNinja TEAM aldersgruppe 8-14 år
Onsdag kl. 16.30 – 18.00

DATOER & PRISER
LUKKET

AirNinja FUN er for dig som gerne vil gå til en sjov og anderledes motionsform! Dette er vores klassiske AirNinja, som vi har afholdt siden vi åbnede.

AirNinja FUN foregår torsdage i Airtrix Trampolinpark, hvor vores topmotiverede personale guider kommende trampolin-ninjaer. Du får 4 forrygende aktivitets-sessioner for kun kr. 399,- inkl. ét par skridsikre AirSocks (AirSocks udleveres til første AirNinja FUN, husk at medbringe dem til de efterfølgende 3 sessioner).

Man kan deltage uanset ens niveau på en trampolin, det vigtigste er at du er glad for at være bevæge dig, have det sjovt, og kan lide at bidrage til en god holdånd. AirNinja FUN er således ikke målrettet træning i trampolinspring, men en aktivitet med masser af sjov, bevægelse, motion og nye kammerater! I løbet af første træning hver måned, deles holdene dog op efter niveau, så alle deltagere for det maximale ud af AirNinja FUN. Vi har hold til 2 forskellige aldersgrupper:

AirNinja FUN aldersgruppe 6-9 år
Torsdag kl. 16.30 – 18.00

AirNinja FUN aldersgruppe 10-14 år
Torsdag kl. 18.00 – 19.30

DATOER & PRISER
LUKKET