Sommer AirCamp

Sommer AirCamp

Verdens sjoveste sommercamp i Danmarks bedste trampolinpark!

Velkommen til AirCamp 2023, som er en anderledes og virkeligt sjov sommercamp for alle unge mellem 8 – 14 år. AirCamp foregår i uge 26, 27, 28, 30 og 31 i skolernes sommerferie mandag til fredag kl. 9.00 – 15.00. AirCamperne er derefter velkommen til at blive i parken til kl. 16.30, uden undervisere.

AirCamp er igen i år spækket med en masse sjove aktiviteter og konkurrencer som afholdes i hele AIRTRIX! Deltagerne vil komme til at benytte alle vores mange forskellige aktiviteter i både trampolinparken, klatreparken og vores udendørs 18 hullers minigolfbane. Der vil også være masser af holdudfordringer og turneringer i fx. foampit-challenge, ValoJump, dodgeball turnering, Ninja-Warrior og meget meget mere.

Man kan komme uanset ens niveau på en trampolin, det vigtigste er at du er glad for at bevæge dig, have det sjovt, og kan lide at bidrage til en god holdånd. AirCamp er således ikke intensiv træning i trampolinspring, men en aktivitetsuge med masser af sjov, bevægelse og nye kammerater!

Tilmelding

Tilmelding sker efter først til mølle-princippet, indtil holdene er fuldt booket. Før opstart modtager du en mail med yderligere information om campen. Vær opmærksom på at der er begrænsede pladser og at en tilmelding er bindende uden returret.

Pris

Pris for en hel uge inkl. AirSocks og speciallavet “Airtrix AirCamp” T-shirt kun kr. 1990,-.

Uge 26 (mandag 26. juni – fredag 30. juni) 
Uge 27 (mandag 3. juli – fredag 7. juli) 
Uge 28 (mandag 10. juli – fredag 14 juli) 
Uge 30 (mandag 24 juli – fredag 28. juli)

Uge 31 (mandag 31. juli – fredag 4. august)

Husk at medbringe madpakke og drikkedunk.

AirCamp