Sommer AirCamp – Ishøj

AirCamp Ishøj

Verdens sjoveste sommercamp i Danmarks bedste trampolinpark!

Velkommen til AirCamp 2024 i Ishøj! AirCamp er en anderledes og virkeligt sjov sommercamp for alle unge mellem 8 – 14 år. AirCamp foregår i uge 27, 28 & 32 i skolernes sommerferie mandag til fredag kl. 9.00 – 14.30. AirCamperne er derefter velkomne til at blive i parken til kl. 16.30 uden teamleder.

AirCamp er spækket med en masse sjove aktiviteter og konkurrencer som afholdes i hele AIRTRIX! Deltagerne vil komme til at benytte alle vores mange forskellige aktiviteter i både trampolinparken og lasertag arenaen. Der vil være masser af holdudfordringer og turneringer i fx. foampit-challenge, ValoJump, dodgeball turnering, Ninja-Warrior og meget meget mere. Der vil også være en udflugt til Dinos Legeland Ishøj (300 m væk), for de AirCamp-deltagere der har lyst til det.

Man kan deltage uanset ens niveau på en trampolin, det vigtigste er at du er glad for at bevæge dig, have det sjovt, og kan lide at bidrage til en god holdånd. AirCamp er således ikke undervisning i trampolinspring, men en aktivitetsuge med masser af sjov, bevægelse og nye kammerater!

Tilmelding

Tilmelding sker efter først til mølle-princippet, indtil holdene er fuldt booket. Før opstart modtager du en mail med yderligere information om campen. Vær opmærksom på at der er begrænsede pladser og at en tilmelding er bindende uden returret.

Pris
OBS!! Bestillinger efter den 16. juni vil ikke være inkl. t-shirts, da disse skal bestilles denne dato. Til gengæld trækkes der 100 kr. fra nedenstående priser.

(Pris inkl. AirSocks & AirCamp T-shirt).

Uge 27 (mandag 1. juli – fredag 5. juli) Kr. 1499,- (UDSOLGT)
Uge 28 (mandag 8. juli – fredag 12 juli) Kr. 1499,- (UDSOLGT)
Uge 32 (mandag 5. august – fredag 9 august) Kr. 1499,- (FÅ PLADSER TILBAGE)

Husk at medbringe madpakke og drikkedunk.

AirCamp