Parkour

Parkour

400 m2 verdensklasse Parkouranlæg.
Kom forbi og fyr den af i vores vilde parkour faciliteter eller tilmeld dig et parkour hold med undervisning af uddannede StreetX instruktører.
Trampolinpark

Parkour Park

I AIRTRIX finder du også en kæmpestor og vild indendørs parkour park i absolut topklasse! Vores parkour faciliteter er designet af professionelle udøvere, og alle 400 m2 er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Du finder masser af udfordringer, højdeforskelle, svingbars og endda en 4 x 5 meter stor AIRBAG hvor der både kan svinges og hoppes i fra forskellige højder og sider.

Parkouranlægget er inkluderet i prisen når du køber entrébillet til AIRTRIX Trampolinpark, men du kan også købe separat adgang specifikt til Parkour parken for kun kr. 60,-

Trampolinpark

StreetX Parkour undervisning

Gå til parkour i AIRTRIX hos nogle af Danmarks bedste undervisere fra StreetX.

Alle parkour hold i AIRTRIX har fokus på fællesskab, leg og udforskning af kroppens- og omgivelsernes fulde potentielle. Vi gennemgår alle de basale parkour teknikker gradvist, og tilpasser kompleksiteten af øvelserne til deltagernes individuelle færdigheder. Da parkour IKKE er en konkurrencesport, opmuntrer vi deltagere til IKKE at måle sig med andre, men vi elsker at lære dem at konkurrerer mod sig selv.

Mange forskellige hold mandage og tirsdage – tilmeld dig direkte på StreetX´ hjemmeside ved at klikke på nedenstående BOOK knap!