Coronavirus

Information

Vi passer på jer, og I passer på hinanden!

Kære gæst,
I AIRTRIX tager vi Covid-19 meget alvorligt, og lever naturligvis op til de sundhedsmæssige retningslinjer myndighederne har udarbejdet:

  • Vi sørger for, at der ikke opstår trængsel ved indtjekning og café.
  • Vi har reduceret vores maximale antal gæster med 40% under Covid-19. Dette er langt mere end myndighederne har bedt os om, da vi gerne vil kunne garantere at ALLE føler sig trygge. 
  • Vi har fokus på håndhygiejne med opstillede spritstationer mange steder.
  • Vi har kraftigt øgede rengøringsrutiner og ekstra personale på vagtplanen til dette.
  • Vi har knapt 8 meters loftshøjde, og vores 4000 kvm kæmpehaller tilbyder min. 16 kvm plads pr. gæst (dette er 4 gange mere end myndighedskravet på 4 kvm pr. gæst).
  • Vi har opsat Covid-19 skiltning.

Til gengæld skal du love ikke at møde op hvis du har symptomer, huske at afspritte hænder ofte, hoste i ærmet og holde god afstand – kort sagt at passe på dig selv og andre.

Der er ikke krav om mundbind i Airtrix og forsamlingsforbuddet på 50 personer påvirker ikke dit ophold i Airtrix, det betyder blot at vi ikke må modtage samlede selskaber på mere end 50 personer.

Vi lover, at du på forsvarlig vis kan nyde din tur i AIRTRIX og glæder os til at se dig. Velkommen 🙂

Afbestilling

Såfremt vi ikke er udsat for covid-19 restriktioner der påvirker din bestilling, gælder de normale betingelser. Skulle der komme nye Covid-19 restriktioner fra regeringen, der påvirker din bestilling, vil denne frit kunne flyttes til en ny valgfri dato til efter restriktionernes ophør.

BESØG AIRTRIX I DAG, SÅ VI OGSÅ ER HER I MORGEN 🙂