Forside

Velkommen til Danmarks største og bedste Klatre- & Trampolinpark!

This is a translation

AirTrix er en af de bedste og største trampolinparker i Europa. Slå dig løs i bunkevis af trampoliner, ninja-warrior baner, performance trampoliner, parkour, Activity foam pit, airbags, last man standing, dodgeball, basketball, interactive game-zone m.m…

klatrepark

Klatrepark

Ved siden af trampolinparken finder du en helt ny type klatrepark “Clip´n Climb”, som er den første af sin art i Danmark – et prisvindende klatrehit uden sidestykke hvor klatrepark møder forlystelsespark!

AirParty

Hold en fantastisk sjov og tempofyldt fødselsdagsfest i AirTrix! Uanset om du vælger trampolinpark, klatrepark eller begge dele, sørger vi for det hele – det eneste du skal tænke på er at invitere gæster og evt. medbringe en kage.

AirNinja

Kunne du tænke dig at gå til en sjov og anderledes fritidsaktivitet? Og er du er glad for at bevæge dig, have det sjovt, og kan lide at bidrage til en god holdånd? Så er AirNinja lige noget for dig – motion bliver ikke sjovere!!!

Institutioner

På alle skoledage året rundt har vi ekstra attraktive pakkepriser til alle offentlige og private skoler, SFO´er, efterskoler, gymnasier m.m. En perfekt udflugt med fart og grin over hele linjen. Vi tager imod EAN.

klatrepark

Polterabend

Afhold en anderledes og helt fantastisk sjov polterabend. Konkurrér fx mod hinanden i 3- eller 6-kamp i mange forskellige discipliner som klatring, Ninja Warrior, Trampolin-Dodgeball, Last-Man-Standing, Trampolin-basket og meget mere.

Trampolinpark

AirClub

Trampolinpark møder natklub!! Vi skruer op for bassen, lysshowet og neonlyset, men ned for prisen hver fredag aften i vinterhalvåret fra kl. 18.00 – 20.00. Tag dine venner under armen og giv den max gas i AirTrix!

AirNinja undervisning

Vil du lære “Wall walk”, baglæns salto og andre trampolintricks? Så skal du melde dig til AirNinja, hvor vi giver den max gas og fuld skrue med undervisning af flere Danmarksmestre i trampolinspring!! Så bliver sport ikke sjovere!!!

Minigolf i Nordhavn

Minigolf

Velkommen til Minigolf i Nordhavn! Nu kan du også spille sjov og udfordrende minigolf hos AirTrix. Vores spritnye udendørs 18 hullers minigolfbane ligger lige foran vores hoveddør, og byder på velkendt familieunderholdning.

Trampolinpark

Parkour undervisning

Gå til parkour undervisning i AirTrix. Vores indendørs parkourpark er en af Danmarks bedste og største, og nu tilbyder vi undervisning i samarbejde med StreetX, som i årevis har drevet de bedste parkour camps/undervisning i landet.