Coronavirus

Information

Information om coronavirus

OPDATERES LØBENDE

KÆRE AIRTRIX GÆSTER

Grundet situationen med Coronavirus og den indsats myndighederne nu gør for at forhindre spredning af infektion, holder Airtrix lukket frem til den 14. april 2020.

PRAKTISK INFORMATION:

Vi får mange spørgsmål og henvendelser, alle bedes skrive på nordhavn@airtrix.dk. Vi besvarer ikke telefonen i den periode vi holder lukket.

Har du en bookning i perioden frem til den 14. april skal denne rykkes til en fremtidig dato. Se midlertidige betingelser nedenfor:
  • Generelle billetter Kan rykkes frem til en selvvalgt dato 5 måneder frem. For at kunne rykke sin bookning, skal du kontakte os på nordhavn@airtrix.dk senest 2 timer før din hoppetid starter.
  • Månedskort Hvis du kontakter os senest den 18. marts, vil vi forlænge dit månedskort med 14 dage.
  • Fødselsdagsfester Kan rykkes til valgfri dato i resten af 2020. Kontakt os på nordhavn@airtrix.dk så hurtigt som muligt.
  • Gruppebookinger Kan rykkes til valgfri dato i resten af 2020. Kontakt os på nordhavn@airtrix.dk så hurtigt som muligt.
  • AirNinja Holdene er lukket de sidste 2 uger af marts, og disse 2 “klip” vil kunne benyttes i maj eller juni måned (dvs. man kan betale halv pris for en fuld måned)

Skulle de midlertidige betingelser af bookinger ændre sig, vil denne side opdateres med det samme.