Coronavirus

Information

Information om coronavirus

OPDATERES LØBENDE

KÆRE AIRTRIX GÆSTER

Grundet situationen med Coronavirus og den indsats myndighederne nu gør for at forhindre spredning af infektion, holder Airtrix midlertidigt lukket. Vi åbner i det øjeblik regeringen tillader det, men vi kender desværre ikke denne dato endnu.

PRAKTISK INFORMATION:

Vi får mange spørgsmål og henvendelser, alle bedes skrive på nordhavn@airtrix.dk. Vi besvarer ikke telefonen i den periode vi holder lukket.

Har du en bookning i perioden frem til den 1. maj skal denne rykkes til en fremtidig dato. Se midlertidige betingelser nedenfor:
  • Generelle billetter Kan rykkes frem til en selvvalgt dato resten af 2020. For at kunne rykke sin bookning, skal du kontakte os på nordhavn@airtrix.dk senest 2 timer før din hoppetid starter.
  • Alle arrangementer Kan rykkes til valgfri dato i resten af 2020. Kontakt os på nordhavn@airtrix.dk så hurtigt som muligt (gælder fx konfirmationer, polterabends, fødselsdage, gruppebookninger m.m.).
  • AirNinja Holdene er lukket de sidste 2 uger af marts, og disse 2 “klip” vil kunne benyttes i august måned (dvs. man kan betale halv pris for en fuld måned). Alternativt tilbagebetaler vi kr. 199,50 for de 2 manglende hold i marts.

Skulle de midlertidige betingelser af bookinger ændre sig, vil denne side opdateres med det samme.