Klatrepark

Klatrepark

Som nabo til AIRTRIX trampolinpark introducerer vi nu en helt ny type klatrepark “Clip´n Climb”, som bliver den første af sin art i Danmark.

Dette fantastiske klatrehit er i løbet af de sidste 10 år blevet et internationalt tilløbsstykke med mere end 195 parker worldwide, og nu kan du også udfordre dig selv i København.

Clip `n Climb klatrepark

I vores Clip `n Climb klatrepark finder du en hidtil uset kombination af sund og udfordrende sjov for alle. Vores prisvindende klatre-koncept er ganske enkelt det sjoveste der er kommet fra New Zealand siden Bungy Jump. Udfordr dig selv eller hinanden i 8 meters højde på vores mere end 30 forskellige klatreudfordringer.

Sikkerheden er i top med den patenterede TrueBlue Auto-liner, der sikre dig en sjov rapelle-nedfart når du har nået toppen.

Sjov for alle

Klatrepark møder forlystelsespark! Så kort kan det beskrives. Og alle kan være med i Clip`n Climb, uanset alder og erfaring! Og uanset om du kommer med venner og familie for en sjov udflugt, eller om du vil holde fødselsdag, polterabend, firmaevent, klubarrangement m.m. er der udfordringer til alle.

Clip `n Climb klatring kræver ikke forudgående klatreteknik eller speciel fysisk styrke. Hos os gælder det om at have det sjovt!!